V sredo  14. 6. 2017, ob desete ure naprej, so potekale tradicionalne Športno družabne igre Domov  celjske regije v Enoti Prebold, ki spada pod okrilje Doma upokojencev Franca Salamona Trbovlje.

Iger se je udeležilo petnajst domov. Ekipe iz posameznih Domov so tekmovale  v naslednjih igrah: metanje podkvic, štafeta, ciljanje na tarčo in miselna igra -prepoznavanje slovenskih znamenitosti. Iz Doma Lipa so sodelovali štirje tekmovalci, dva navijača in dva spremljevalca.

V Preboldu nas je pričakal prisrčen sprejem pa tudi dež, ki pa je čez čas ponehal. Dopoldan je hitro minil, medtem, ko so se tekmovalci pomerjali v različnih igrah, si ogledali njihov Dom, se med seboj družili in prijetno klepeteli. Pred kosilom je direktorica Doma gospa Hren, sporočila uradne rezultate Iger. Največ točk so dosegli stanovalci Lambrechtovega Doma iz Slovenskih Konjic. Naša ekipa Doma Lipa je bila najboljša v miselni igri, prepoznavanju slovenskih znamenitosti. Pravilno so ugotovili vseh deset znamenitosti in si prislužili vse točke. Že na rednih treningih se je izkazala najtežja naloga met podkvice, zato smo  tukaj dobili tudi najmanj točk. Ampak vedno je važno sodelovanje in ne zmaga.

Kljub jutranjem dežju in oblačnem vremenu, je bil dan za nas lep, poln novih znanstev in lepih vtisov.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA