V začetku maja se povečuje napetost, ki  spremlja navdušenje naših tekmovalcev  na vajah za udeležitev na regijskih športnih igrah domov  celjskega območja. Tudi letos smo se tekmovanja z veseljem udeležili. Tekmovanje je potekalo 1. junija v Domu starejših Zimzelen  v Topolšici.

 Tekmovanje je potekalo v štirih igrah: metanje obročev na stožce, podajanje vrečk iz blaga, rusko kegljanje in miselna igra – poimenovanje predmetov. Tekmovalo je 15 domov. Vse je povezoval duh tekmovalnosti in hkrati velika želja po zabavi in druženju.

 Mi smo s pozitivno energijo s štirimi tekmovalci, dvema navijačicama in dvema spremljevalkama  velik aplavz poželi že ob napovedi naše prisotnosti.   Pohvalili smo se, da nas bo v primeru zmage pred našim Domom ob vrnitvi pričakala pihalna godba, v primeru, da bomo zasedli zadnje mesto pa domski pevski zbor.

Pri miselni igri, ruskem kegljanju in podajanjem vrečk iz blaga so se naši tekmovalci odrezali odlično. Zataknilo se nam je pri zadnji igri – metanje obročev na stožce, kjer smo s točkami malo zaostali za najboljšimi tremi mesti. Skupni seštevek je pokazal, da smo osvojili 4. mesto, na katero smo zelo ponosni. Res nas doma ni pričakala pihalna godba, a smo le te zvoke užili že v Domu Zimzelen, saj so nas lepo popeljali v otvoritev športnih iger. Za nadaljnjo zabavo, petje in ples pa je poskrbel Duo Lipovšek.

Ponosni  na osvojen dosežek, s polnimi trebuščki, lepimi spomini in utrujenimi nogami od plesa smo se popolne vrnili v dom.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA