POLETNE ŠPORTNO DRUŽABNE IGRE

Dne, 13. junija 2019, so bile v Domu Lipa Štore organizirane in izvedene Poletne športno družabne igre.

Stanovalci 2., 3., 4. nadstropja in stanovalci nove stavbe domskega dela so se pomerili v štirih tekmovalnih disciplinah. Športno družabne igre so bile prilagojene zmožnostim tekmovalcem. Igre so bile: met na koš, kocka sreče, met obročev na stožce in miselna igra, sestavljanje povedi.

Igre je povezovala simpatična gospodična Polona Turnšek. Za sprostitev in razvedritev med igrami, so poskrbeli: Domski pevski zbor, Žoga band ter harmonikar g. Srečko Pajk.  Med samim tekmovanjem so tekmovalce športno spodbujali sostanovalci. Potek tekmovanja pa so strogo opazovali člani komisije, kuhinja pa je poskrbela za hladno pijačo in okusne sladice.

Rezultati Poletnih športno družabnih igre 2019 v Domu Lipa so bili : 4. mesto je zasedlo 3. nadstropje, 3. mesto je zasedlo 4. nadstropje, 2. mesto je zasedlo 2. nadstropje in 1. mesto  so zasedli tekmovalci iz nove stavbe domskega dela.

Vsi tekmovalci so prejeli medalje, ki so bile narejene v delovni terapiji ter praktična darila. Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste pomagali pri organizaciji in izvedbi iger ter posebej hvala našim sponzorjem: podjetju Accu-Ckek, podjetju Dr. Gorkič, podjetju Medikem in Lekarni Štore.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA