Na prvi poletni dan 21.6.2018, ko je bil  dan najdaljši, je bil pravi čas, da smo priredili poletne športne igre, ki so bile že osme povrsti  v našem domu.

V  igrah so se pomirile štiri ekipe. Sodelovalo je šestnajst stanovalcev in 4  zaposleni, ki so bili v vlogi spremljevalcev.  Stanovalci so za nekaj ur postali tekmovalci ostali navzoči pa navijači.  Kot se na vsakih igrah spodobi,  smo se ta dan tudi mi izražali športno.

Tekmovalci so se pomirili v naslednjih igrah:  talni pikado, kocka sreče,  miselna igra (sestavljanje slovenskih mest) in agua pong .  Veliko vlogo pri igrah je odigrala sreča, malo spretnosti in zbrane misli pa so pripomogli, da je prvo mesto zasedla ekipa oskrbovanih stanovanj- domskega dela.  Prisotni člani komisije niso bili preveč strogi sodniki, ampak prav prijetna družba. A mesta niso pomembna tako zelo, kot to,  da smo se zbrali, zabavali,  skupaj prepevali ob lepo zapetih pesmih domskega pevskega zbora in  poslušali zvoke harmonike, ki so prihajali izpod spretnih prstov g,. Srečka Pajka.

Male pozornosti in medalje za sodelovanje našim tekmovalcem  na igrah pa smo lahko poklonili s pomočjo sponzorjev : ACCU- CHEK, SIMPSS,  MEDICAM, ki se jim ob tej priložnosti tudi iskreno zahvaljujemo.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA