POLETNE ŠPORTNE IGRE

 

V Domu Lipa Štore,  so 9. junija 2022 potekale tradicionalne devete poletne športno družabne igre, ki vsem sodelujočim pomenijo prijeten dogodek.

Vsako nadstropje doma in nove stavbe je imelo svojo ekipo. Tako se je oblikovalo pet ekip in vsaka je štela pet stanovalcev. Ekipe so se pomerile v štirih igrah in sicer: met obročev na stožce, kegljanje, kocka sreče in miselna igra Tangram.

Za zabavo in napovedovanje iger je poskrbel naš Martin. Igre je otvoril domski Žoga bend z dvema skladbama. Ga. direktorica Marina pa je pozdravila vse prisotne ter jim zaželela veliko športne sreče.

Harmonikar Srečko Pajk je poskrbel za veselo in navijaško vzdušje. Stanovalci so spodbujali tekmovalce, komisija pa je skrbno nadzorovala potek iger. Kuhinja nam je pripravila prigrizke in osvežilno pijačo.                                                                                                                             Kljub dežju so igre potekale v  veselem in živahnem vzdušju. Zmagala je ekipa 4.nadstropja. Vsi tekmovalci so dobili ročno izdelane medalje ter praktična darila naših sponzorjev: Lekarna Sveti Jurij Šentjur, Grafika Gracer,  DM, Itro Štore ter ročna dela naših stanovalcev.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem in zaposlenim, ki so pomagali pri izvedbi iger ter službi delovne terapije in fizioterapije za vse treninge in uspešno pripravljene in izvedene devete športne igre.

 

  ENERGETSKA-IZKAZNICA