Na lep poletni dan, so se stanovalci doma Lipa družili med sabo na malo drugačen način, kot vsak dan. Ta dan smo jim namreč priredili Poletne športno – družabne igre.

Poletne športno – družabne igre so potekale 28. junija v dopoldanskem času na zunanjem parkirišču doma. Dvajset stanovalcev, ki so tekmovali,  so se med sabo pomerili v štirih igrah: met na tarčo, kegljanje, kocka sreče in miselno igro – prepoznavanje slovenskih mest.  Igre so bile prilagojene tekmovalčevim zmožnostim in so bile tekmovalne narave.

Pred samim tekmovanjem je vse navzoče lepo pozdravila direktorica doma, ga. Marinka Hrnčič. Za sprostitev tekmovalcev pa je poskrbel tudi domski zbor Lipa, ki je zapel tri pesmi. In igre so se pričele. Med sabo so tekmovale štiri ekipe po pet stanovalcev. Tekmovalce so budno spremljali člani komisije ter navijači. Da je bilo tekmovanje bolj sproščeno, pa je poskrbel harmonikar Srečko Pajk, ki je med vsako igro zaigral na svojo harmoniko. Na koncu je zmagala ekipa, ki je prihajala iz 1. In 2. nadstropja doma ter tako osvojila zlate medalje in lepe nagrade od naših sponzorjev.  Tudi vsi ostali tekmovalci, ki so prejeli 2. , 3., in 4. mesto so prejeli praktične nagrade naših sponzorjev.

Za nagrade in prigrizke za stanovalce, se iskreno zahvaljujemo vsem naslednjim sponzorjem:  podjetju Medicem, podjetju Hartmann, podjetju Simps, Lekarni Sveti Jurij, podjetju Accu Chek, Mladinski knjigi, Zavarovalnici Adriatic, Pekarni Geršak in Pekarni Pečjak.

Čeprav je ta dan hitro minil, pa bo nekaterim stanovalcem ostal v lepem spominu, saj je bilo  veliko zabave, smeha in veselja.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA