V Domu Lipa Štore smo izkoristili še zadnje tople poletne  dni  in se tako 13. septembra odpravili na piknik v naravo. Piknika se je udeležilo 46 stanovalcev Doma Lipa Štore in štirinajst  spremljevalcev.

Zjutraj smo  najprej pojedli zajtrk, nato pa šli veselo na avtobus, ki nas je že čakal pred Domom. Pot nas je peljala v Vojnik na Lovsko kočo, kjer smo se lahko naužili svežega zraka. Tam smo se družili v naravi ob prelepem ribniku. Nekateri so zaplesali ob domači glasbi, ki jo je skrbno pripravil naš hišnik Janez. Drugi  so se odpravili na krajši sprehod, tretji  pa smo se družili ob različnih družabnih in športnih igrah.  Metali smo žogice v talni koš,  podirali keglje, se igrali z žogo ter klepetali.

Nato smo  pojedli kosilo, ki ga je pripravil naš glavni kuhar Ernest. Jedli smo okusne jedi iz žara, z obilico  zelenjave, ki nam je na svežem zraku še posebej dobro teknila.   Po kosilu smo še malo posedli in  se   družili ob kavici  v hišici na jezeru ter prepevali znane ljudske pesmi.

Skupaj smo preživeli nepozaben dan, kjer bilo veliko smeha, dobre volje in prijetnih trenutkov, katerih se bomo radi spominjali.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA