PIKNIK  V NARAVI ZA STANOVALCE DOMA

 

Kakor vsako leto, smo  tudi letos v  Domu Lipa Štore,  organizirali  piknik  za  stanovalce doma.  Tokratni piknik je bil  v naravi in sicer na lovski koči v Vojniku.

Ob 9.00 uri zjutraj, smo se začeli zbirati  pred recepcijo doma. Čez pol ure smo se že veselo naložili na avtobus in odpeljali. Lovski dom Vojnik, ob lepem jezeru je bil naš cilj.

Peljali smo se z velikim avtobusom, kar je ob skoraj pravokotnih ovinkih šoferju povzročalo nemalo skrbi. A smo varno prispeli, se udobno namestili in se okrepčali.

Sledilo je športno družbno druženje. Za rekreacijo oziroma druženje  je bilo stanovalcem na voljo:   rusko kegljišče, prostor za balinaje, igre z žogo na vrvicah ter sprehodi. Kar je kdo želel. Vsak je lahko zase poskrbel po svojih željah in sposobnostih, ob pomoči zaposlenih. Kmalu za tem smo imeli v  prostoru nad ribnikom pripravljene mize in postreženo odlično kosilo na žaru. Naš »koh« je zato dobro poskrbel,  saj je bila hrana  odlična. Po kosilu je sledila dobra kavica. Po kavici smo šli na sprehod in kmalu je sledil odhod v  Dom Lipa Štore.

Tovrstne oblike druženja v naravi so stanovalcem  zelo všeč, saj se  sprostijo  in se poveselijo. Nekateri pravijo, da že komaj čakajo na  pomlad, ko  bo ponovno druženje na izletu.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA