OBVESTILO ZA SVOJCE – 2.4.2020

 

Spoštovani svojci,

 

kmalu bo štiri »dolge« tedne od kar ste zadnjič imeli možnost obiskati svoje bližnje. Zavedamo se, da nikomur ni lahko. Vam, ki ste v stalni skrbi za vaše bližnje in tudi našim stanovalcem, ki vas že močno pogrešajo. Sporočamo vam, da se stanovalci počutijo dobro in tudi ukrep popolne prepovedi obiskov še vedno sprejemajo z velikim razumevanjem. Z njimi se lahko povežete tudi preko video klica (Viber). Obrnite se na oddelčne sestre, ki vam bodo to omogočile.

Kot ste bili seznanjeni, smo se v Domu kaj kmalu srečali z okužbo s Covid-19 pri eni od zaposlenih. Okužbo smo vzeli skrajno resno in takoj začeli s številnimi preventivnimi ukrepi, ki jih vsakodnevno nadgrajujemo. Do sedaj nam je širjenje okužbe uspelo obvladati. Upamo, da bo tako ostalo tudi v bodoče. Žal gre za zelo agresiven virus, ki ga je težko zaustavit, kljub vsem ukrepom in naporom vseh deležnikov. Še posebej smo pri tem širjenju izpostavljeni DSO, ki skrbimo za najbolj ranljivo skupino ljudi.

S strani MDDSZ ste bili pozvani, da razmislite o tem, da bi svoje najdražje za čas epidemije vzeli v domačo oskrbo, seveda v kolikor imate za to možnosti. Kakorkoli se boste odločili, bomo vašo odločitev sprejeli in spoštovali. Žal vam garancije, da pri nas do okužbe ne bo prišlo, ne moremo dati. Lahko vam pa zagotovimo, da se resnično trudimo in da bomo naredili vse, da bo za vaše bližnje, kar najbolje poskrbljeno.

Hkrati se zahvaljujemo vsem vam za razumevanje v teh težkih časih, vsem zaposlenim  pa za njihov trud in neizmerno požrtvovalnost, ki ju izkazujejo pri svojem delu. Verjamem, da bomo iz te bitke prišli ponosni nase in na svoje opravljeno delo.

 

 

Marinka Hrnčič

direktorica

  ENERGETSKA-IZKAZNICA