Spoštovani stanovalci,

 

kmalu bo pet dolgih tednov od kar smo zaprli vrata našega doma za vse obiskovalce.  Situacija v kateri se sedaj nahajamo je za vse nas, nekaj novega in nepoznanega. Tako rekoč ves svet je ena velika karantena in tudi mi smo del te. Virus Covid -19 je žal zelo agresiven in težko ga je zaustavit, kljub vsem ukrepom in naporom. Še posebej smo pri tem širjenju izpostavljeni DSO, ki skrbimo za najbolj ranljivo skupino ljudi. Veseli smo, da smo uspeli širjenje virusa za enkrat zajeziti in resnično upam in si iz srca želim da nam bo to uspevalo tudi v bodoče. Brez vašega sodelovanja, razumevanja in potrpežljivosti nam to ne bi uspelo. Zato hvala vam.

Zavedamo se, da vam ni lahko. Še posebej sedaj v teh predprazničnih, sončnih dnevih. Zagotovo že močno pogrešate svoje bližnje in tudi oni pogrešajo vas. Z njimi se lahko povežete tudi preko video klica, ki vam ga bodo omogočile naše sestre po oddelkih. Samo recite jim. Če imate slučajno še kakšne druge manjše želje, povejte jih in mi se bomo potrudili kolikor je v naši moči, da vam jih bomo v najkrajšem možnem času izpolnili.

Ob tej prilik bi vam rada vsem skupaj v imenu celotnega kolektiva Doma Lipa, zaželela,kolikor je le to mogoče, prijetne in vesele velikonočne praznike. Ostanite zdravi še naprej.

 

 

Marinka Hrnčič

Direktorica

  ENERGETSKA-IZKAZNICA