OBVESTILO   7.1.2021

 

Spoštovani,

 

pogumno in z obilico optimizma smo zakorakali v leto 2021. Upamo, da bo to leto drugačno, bolj podobno letom, ki jih poznamo. Za nami je res zelo naporno leto, leto polno sprememb, omejitev, obilice dela in predvsem pomanjkanja medosebnih odnosov.

 

Mineva mesec dni od zadnje potrjene okužbe med stanovalci. Upamo, da bo obdobje brez okužb med stanovalci vztrajalo čim dlje, pri tem pa velike upe polagamo na cepivo, katerega prve odmerke smo prejeli 27.12.2020 in še isti dan cepili večino stanovalcev, ki so se za cepljenje odločili. Danes nadaljujemo s cepljenjem stanovalcev  oskrbovanih stanovanjih in s tem zaključujemo tudi prvo fazo cepljenja.

 

Obiski stanovalcev so dovoljeni v skladu s predhodnim dogovorom s socialno delavko ga. Tatjano Toman. Na obisk se lahko naročite na telefonsko številko 08 2009 202. Zaradi slabih epidemioloških razmer v okolju, velja še naprej isti protokol obiskov.  Obiski tako potekajo vsak delovni dan od 10.00 – 11.30 ter od 14.00 – 17.00. Prosimo za dosledno spoštovanje vseh preventivnih ukrepov v času obiskov.

 

Hvala za vašo potrpežljivost, razumevanje in strpnost. Trenutki, ki jih boste preživeli z vašimi najdražjimi naj bodo lepi in polni radosti ter veselja.

Ostanimo optimistični, odgovorni in predvsem zdravi.

 

 

Marinka Hrnčič

Direktorica

 

  ENERGETSKA-IZKAZNICA