OBVESTILO   30.10.2020

 

Spoštovani svojci,

 

danes mineva teden dni od potrjene prve okužbe v našem domu. Na današnji dan imamo v domskem delu potrjene tri okužbe med stanovalci in štiri okužbe med zaposlenimi. Zdravstveno stanje vseh stanovalcev budno spremljamo in ob najmanjšem sumu ukrepamo v skladu s strokovnimi smernicami in navodili domskega zdravnika in epidemiologov.

 

Za vse informacije o počutju in stanju stanovalcev, se lahko preko telefona, obrnete neposredno na posamezni oddelek doma in sicer v dopoldanskem času med 9.00-11.30 uro ter v popoldanskem času med 15.00- 17.00 uro.

 

Pogovor s stanovalci, ki so začasno nameščeni v rdeči coni je možen preko telefonske številke 051 265 693.

 

Za morebitna vprašanja smo vam na razpolago na znanih telefonskih številkah.

 

O vseh spremembah, vas bomo obveščali telefonsko. Prosimo za razumevanje in potrpežljivost v primeru, da se ne bomo takoj oglasili na telefon. Sedaj sta vsa pozornost in vsi napori usmerjeni v prvi vrsti k našim stanovalcem, saj nas le ti v tem trenutku najbolj potrebujejo.

 

Stanovalci dano situacijo potrpežljivo in optimistično sprejemajo, za kar smo jim zelo hvaležni.

 

Obiski in  samostojni izhodi do nadaljnjega niso dovoljeni. Ravno tako ni dovoljen prinos stvari. Izjema so zdravila in drugi zdravstveni pripomočki.

 

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje, spodbudo in podporo. Verjamemo, da nam bo uspelo, za kar gre zahvala celotnemu kolektivu.

 

Ostanimo zdravi.

 

 

Kolektiv Doma Lipa

  ENERGETSKA-IZKAZNICA