Spoštovani,

 Mineva že drugi  mesec, od zadnje potrjene okužbe med stanovalci v našem domu .   

Vsi stanovalci, ki so se odločili za cepljenje v domskem delu in oskrbovanih stanovanjih, so bili cepljeni že z drugim odmerkom cepiva. Tako smo zaključili z drugo fazo cepljenja. Vsi stanovalci se  po cepljenju počutijo dobro. Izrazitih stranskih neželenih učinkov po cepljenju  nismo zaznali.

Upamo in se nadejamo , da se bo s tem  življenje v domu vrnilo čim prej v normalo in  da bomo lahko sedaj  začeli počasi z  zagonom  posameznih  dodatnih aktivnosti v domu, seveda   z upoštevanjem vseh previdnostnih ukrepov.

S tem  namenom,  smo razširili tudi možnost obiskov stanovalcem v domu,   na več terminov in tudi čez vikend. Obiski stanovalcev so dovoljeni v skladu s predhodnim dogovorom s socialno delavko ga. Tatjano Toman. Na obisk se lahko naročite na telefonsko številko 08 2009 202  ( od ponedeljka do petka med 9- 11 uro dopoldan).

Obiski tako potekajo vsak dan od 9. 30 – 11. 30 ter od 14 .00 – 17. 00. Prosimo za dosledno spoštovanje vseh preventivnih ukrepov v času obiskov. Zaradi epidemioloških razmer v bližnjem okolju, pa velja še naprej isti protokol obiskov.

Obiski so omejeni še vedno na eno zdravo osebo.

Vsi skupaj upamo, da se bomo,  kot družba čim prej vrnili  v normalno življenje, da premagamo  koronavirus , vsekakor pa je pomembno,  da delujemo preventivno in odgovorno  za omejitev širjenja bolezni Covid- 19, ki jo povzroča virus SARS- Cov-2.

 

Lepo vas pozdravljamo in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

 

Aleš Oreškovič, strokovni vodja

  ENERGETSKA-IZKAZNICA