Z uglajenim stasom, prijetno energijo in ubranimi glasovi so nam hladno in zasneženo februarsko popoldne polepšali člani glasbene skupine Šentrog iz Rogaške Slatine.

Skupina deluje približno tri leta. Člani: Zmago,  Tone, Tina, Milan in Tinek, so bili že prej člani različnih pevskih zborov, nato pa jih je prijateljstvo povezalo, da so skupaj ustvarili skupino s katero z veliko veselja nastopajo in privabljajo nasmeh na obraz danes. Prijateljska nit pa jih je pripeljala tudi v naš dom, saj je eden od članov skupine (g. Zmago ) prijatelj od našega stanovalca. Pravijo, da prijateljstvo nikoli ne umre in traja, če je res trdno in pravo, temu smo bili priča vsi  tudi na nastopu.

Člani skupine so nas s svojimi dalmatinskimi pesmi  in  zvoki kitare popeljali  s spomini na morje in lepe ljubezenske večere.  Z ljudskimi pesmimi pa so spomini zatavali v čase, kjer so se zbrale družine ob kmečki peči in prepevale dolgo v noč. Veseli smo bili druženja z njimi in si želimo, da se s  člani  kmalu spet ponovno snidemo.

 

  ENERGETSKA-IZKAZNICA