27. oktober 2023 je bil za naš dom poseben dan. Naša stanovalka ga. Katarina Čanadi iz Celja je praznovala 100-ti rojstni dan. Gospa, ki je polna optimizma, skromna in zagotovo ljubi življenje. Njej je pripadla čast, da je ena izmed redkih stanovalk, ki je v našem domu dočakala ta častitljivi jubilej. Seveda se za dom spodobi, da obeleži tako pomemben dogodek ter izkaže spoštovanje slavljenki, ki ima za seboj že celih 100 let.

Naša delovna terapevtka se je v soglasju in na njeno željo ter s svojci gospe Katarine dogovorila in organizirala praznovanje še v krogu stanovalcev doma ter znancev in prijateljev.

Dogodek se je odvil 27. oktobra ob 13.30 uri na delno pomičnem oddelku v skupnem prostoru, kjer gospa tudi prebiva. Nazdravili smo s penino in seveda je bila tudi rojstnodnevna torta ter ostale dobrote. Gospa je bila zelo sproščena in dobre volje.

V prijetnem vzdušju je čas hitro minil. Vsi prisotni smo bili veseli, da smo se lahko udeležili tako pomembnega slavja. Gospe Katarini želimo še na mnoga leta, predvsem pa, da bi ji služilo zdravje in bi se še naprej dobro počutila med nami.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA