10. OBLETNICA DOMA LIPA ŠTORE

 

»Leta neusmiljeno bežijo. Postajamo vsak dan starejši in zdi se nam, da z leti mineva čas hitreje.«  S temi besedami je vse navzoče  v dvorani nagovorila direktorica doma, ga. Marinka Hrnčič. Ob tej priložnosti  se je zahvalila vsem zaposlenim doma  ter vsem stanovalcem in svojcem, ki so kakorkoli prispevali svoj kamenček pri tlakovanju  skupne poti v  deset – letnem delovanju Doma.

Dne, 11. 10. 2018 smo v Domu Lipa Štore  praznovali 10. obletnico Doma. Ob tej priložnosti je v skupnem prostoru potekala prireditev, ki je bila namenjena  stanovalcem, obiskovalcem in zaposlenim doma.  Program je povezovala gdč. Polona Turnšek. Na prireditvi  so  ob otvoritvi  programa  nastopili člani skupine Žoga band, ki ga sestavljajo stanovalke pod vodstvoma animatorke Sabine Gorišek Kaluder.

Nato je vse navzoče pozdravil župan občine Štore, g.  Miran Jurkošek. Pohvalil je čistočo Doma ter nam podal nekaj spodbudnih besed za nadaljnjo  uspešno   delovanje in skupno sodelovanje.

Ob druženju  s pesmijo so nas razveselili člani domskega  pevskega zbora Lipa, pod vodstvom ga. Vesne Ternovšek. Zapeli so dve pesmi: Po jezeru bliz Triglava in Roža, rožica rudeča. Mladi obrazi in ubrani glasovi, ki jih sestavlja Mladinski pevski zbor Štore, pod vodstvom ga. Sandre Feketija so nam zapeli pesmi: Nekoč, nekje; Samo miljon nas še živi in pesem: Ko dvigneš me.

Kako se je včasih plesalo, so nam prikazali člani Celjske folklorne skupine. Ob tem so marsikoga zasrbele pete, da bi se jim pridružil. Na koncu program so zapeli še tri pesmi člani glasbene skupine  5+ Band  z gostjo ga. Majdo Petan.  Po prireditvi je sledilo skupno druženje ob pogostitvi  in prijeten klepetu.

»Upamo in verjamemo, da bomo ob medsebojnem  spoštovanju, vzajemnosti ter delovni predanosti to pot skupaj še naprej uspešno nadaljevali« so želje ga. Marinke Hrnčič, direktorice doma.

  ENERGETSKA-IZKAZNICA